Menu

 

 

 

 

REGULAMIN KONKURSU

REGULAMIN SZKOLNEGO KONKURSU PLASTYCZNEGO

Dzieciaki robią przysmaki” 

Konkurs organizowany w ramach „Programu dla Szkół”

Regulamin poniżej...

CELE KONKURSU:

1)Kształtowanie prawidłowych nawyków żywieniowych,
2) Zaangażowanie dzieci i rodziców w przygotowywanie zdrowych posiłków.
3)Pobudzanie aktywności twórczej;
4) Pogłębianie umiejętności plastycznych.

KATEGORIE WIEKOWE:

1)Uczniowie klas I-III,
2)Uczniowie klas IV-V,

WARUNKI KONKURSU:
1. Uczestnik wykonuje i dostarcza do organizatora pracę plastyczną - przepis kulinarny na zdrową potrawę wraz z ilustracją do przepisu.

1) Technika pracy dowolna.
2) Format pracy A3.

2. Sp
osób opisania prac konkursowych:
1) Imię i nazwisko autora, klasa.


3. Ocena prac:
1)Prace oceniać będzie specjalnie powołane jury .

2) Podczas oceniania prac jako najważniejsze będą brane pod uwagę następujące aspekty: oryginalność wykonania zaproponowanego przepisu kulinarnego, estetyka wykonania pracy, wkład pracy, zgodność wykonanej pracy z regulaminem.

4.Nagrody:

1)Laureaci otrzymają nagrody rzeczowe i dyplomy.

TERMINY:

Konkurs rozpoczyna się : 4.01.2019r.

Termin składania prac upływa z dniem 25. 01.2019 r.

ORGANIZATOR

S. Lisak, H. Masłyk

(c) Copyright 2024 nspdulczamala.pl
Projekt i wykonanie:
StronyNaMedal.pl